Переваги та недоліки перевезень вантажу у контейнерах

06.10.2015 23:05

У нас час з кожним роком ми можемо бачити все більше й більше зростаючі обсяги міжнародних перевезень між країнами де є основні містя виробництва, до країн, які є основними ринками збуту цієї продукції. Більшість перевезень вантажів в світі відбувається в спеціальних контейнерах, які захищають вантаж не тільки від посягань злодіїв, але й від взаємодії ванатжу з факторами навколишнього середовища. Все більше и більше підприємств починають виїодити на нові ринки збуту чи поставок сировини, то ж контейнерні перевезення набувають все більшої та більшої популярності. Не будемо детально зупинятися на суті та процесах формування ціни на контейнерні перевезення, а перейдемо одразу до суті. Але якщо вам все ж цікаво отримати більше деталей, радимо ознайомитися з інформацією за цим посиланням: http://goodlogistics.com.ua/uk/mizhnarodni-konteinerni-perevezennya - там ви навіть можете отримати безкоштовну консультацію в онлайн-чаті. Тож, що собою являють контейнерні перевезення вантажів?

1

Суттю цього виду перевезень є доставка товару з пункту А до пункту Б в цілості та в обумовлений термін. Доставка може проводитися в досить різних типах контейнерів в залежності від типу вантажу, але найбільш популярними є стандартні 20- та 40-футові контейнери для перевезення генеральних вантажів. Завдяки прописаним стандартам контейнерні лінії можуть досить ефективно використовувати внутрішній та зовнішній простір своїх кораблів, а власники вантажів можут заздалегіть легко прорахувати кількість контейнерів, необхідну для перевезення тих чи інших обсягів вантажів та визначити свої витрати. Розмір вантажу, що перевозиться, обмежується внутрішніми розмірами контейнерів, а для перевезень дуже габаритних вантажів існують спеціальні відкриті платформи.

Крім стандартних контейнерів у морських контейнерних перевезеннях іноді використовують і інші: з нестандартною висотою, рефрижератори з вентиляцією, для насипних вантажів, для рідин.

Чому контейнери стали основною тарою для міжнародних перевезень? Які характеристики та особливості цьому передували:

Особливих недоліків, що були б варті обговорення, перевезення вантажів у контейнерах не мають.

Вверх