Топ-5 дитячих іграшок для хлопчиків

18.12.2017 5:11

Топ-5  дитячих іграшок для хлопчиків

Шукаєте подарунки для маленьких хлопчиків? Тоді ця стаття буде корисною для вас, адже ми зібрали найпопулярніші забавки для активних хлоп’ят. Хоча спершу всі малюки часто бавляться однаковими іграшками, згодом їхні смаки починаються відрізнятись: більшість дівчаток надає перевагу лялькам та ляльковим будинкам, а хлопчаки – автомобілям та залізницям. То ж чим граються сучасні маленькі джентльмени? Які іграшки для хлопчиків купити, аби неодмінно потішити дітей?

  1. 1. Треки, залізниці, паркінги

Залізниця – справжня класика в іграшковому світі, якою люблять гратись малюки різного віку. Вона не втрачає своєї популярності й сьогодні: хлопці захоплено люблять спостерігати, як рухається маленький поїзд або ж самостійно допомагати йому долати відстані. Сьогодні можна знайти чимало варіантів залізниці: яка рухається сама, з дистанційним керуванням і якою потрібно самостійно керувати, переміщати; зі звуками та підсвічуванням і навіть димом; дерев’яні та пластикові; класичні та герої відомих мультсеріалів (паровозик Томас).

До цього пункту ми також додали паркінги та автотреки, якими захоплюються сучасні діти. Хлопчаки обожнюють автогонки, тому такий подарунок їм неодмінно сподобається. Це своєрідна автомобільна траса або ж кількаповерхова парковка з автомобілями. Така дитяча іграшка досить об’ємна, але має чимало переваг: хлопці потренують свої навички конструювання, складаючи парковку із багатьох деталей, а також зможуть весело гратись разом зі своїми друзями, адже ця забавка чудово підійде для спільних ігор.

  1. 2. Трансформери

Потрібно купити дитячі іграшки, які вразять хлопчиків? Не оминайте увагою трансформерів: ці іграшки відомі й популярні серед дітей у всьому світі. Діток насамперед захоплюють надзвичайні здібності трансформерів, адже за лічені секунди робот може перетворитись в автомобіль чи зброю. Такий подарунок – з історією, адже існує ціла легенда, мультфільми та комікси про цих надзвичайних роботів. Їхній світ – це класична історія добра і зла, адже всі трансформери поділяються на десептиконів (негативних персонажів, які хочуть захопити світ) та автоботів (добрих роботів, які рятують людство). Отримавши такий презент, непосиди примірятимуть на себе роль захисників світу та розвиватимуть свою уяву й фантазію.

  1. 3. Конструктори Лего, Wader та інші

Ще один мегапопулярний подарунок, якому зрадіють діти. Цей презент неодмінно оцінять хлопчики, які обожнюють конструювати, будувати всілякі вежі, автомобілі, ферми, клініки, храми, драконів, улюблених героїв мультфільмів і навіть світові архітектурні пам’ятки. Ви можете легко підібрати набір, як для півторарічного малюка, так і для підлітка, адже комплекти відрізняються кількістю та розмірами деталей, тематикою, складністю, серією. До речі, такій іграшці будуть раді й батьки, адже їхній синочок проводитиме час не лише весело, а й корисно. І ні для кого вже не секрет, що й деякі татусі просто обожнюють складати Лего зі своїми карапузами.

  1. 4. Машинки найрізноманітніших видів

«Машинок забагато не буває» — скаже вам кожний маленький гонщик. І навіть якщо вдома вже цілий автопарк, хлопчик все одно буде радий новому автомобілю. А їх сьогодні надзвичайно багато: дерев’яні, пластикові та металеві; звичайні, інерційні та на дистанційному керуванні; з підсвічуванням та звуками; зовсім крихітні та великі електромобілі; легкові авто, позашляховики та машини-помічники (швидкі допомоги, бензовози, трактори, екскаватори та інші). Відштовхуйтесь від свого бюджету та смаків малечі – вибір дуже великий, тому неодмінно знайдете ідеальний для себе варіант.

  1. 5. Книги, віммельбухи

Не зовсім іграшка, проте чудово справляється з її роллю. Ще кілька десятиліть тому можна було лиш мріяти про такий величезний асортимент дитячих книг із красивими ілюстраціями. Якщо ж малеча не любить читати, а ви бажаєте прищепити цю любов, тоді радимо почати із віммельбухів – книг-розглядалок. У них дуже мало або й зовсім немає тексту, зате є чудові ілюстрації, які зацікавлять дітей різного віку. Головне – обрати відповідний варіант, орієнтуючись на вподобання дитини. Захопливі лабіринти, підземний світ, улюблені звірята, автомобільні історії – все це можна знайти на сторінках сучасних віммельбухів.

Бажаємо зробити вдалий вибір та потішити малечу своїм подарунком!

Источник

Вверх