Топ найкращих недорогих іномарок 2017 року

02.07.2017 19:46

kia-forte

Вісім моделей автомобілів, які виділяються серед своїх конкурентів тим, що можуть запропонувати хорошу якість за розумну вартість.

Kia Rio. Перша у списку досить популярна модель південнокорейської компанії. Машина належить до класу седан, на ній встановлено двигун об’ємом 1,6 літра з чотирма циліндрами. На 100 кілометрів шляху автомобіль вживає 6,5 літра бензину, за умови їзди по трасі. В умовах міста витрата трохи збільшується, але не критично.

Nissan Versa Sedan. Бюджетний автомобіль відомої компанії. На ньому встановлено двигун потужністю в 109 кінських сил, об’ємом 1,6 літра. Купуючи найдешевшу версію, покупець отримує механічні замки і ручні склопідйомники, задні сидіння, які можна скласти, а також відсутній центральний підлокітник.

Mitsubishi Mirage
. Хетчбек, який підходить для невеликої родини. На вибір покупцеві пропонується коробка передач автоматична або механічна. Витрата близько 5,5 літра на 100 км пробігу. За помірну вартість машина оснащена електричними склопідйомниками, дзеркалами та іншими опціями для підвищення комфорту водія.

Chevrolet Spark
. Автомобіль, який може похвалитися швидкістю, маневреністю і можливістю підключити смартфон. Інтер’єр машини виконаний з недорогих, але якісних матеріалів і в цілому є досить привабливим.

Chevrolet Sonic. Навіть базова модель оснащена безліччю цікавих опцій, наприклад, камерою заднього виду. Плюс вона має найбільшу кількість подушок безпеки серед перерахованих авто, їх в автомобілі 10 штук.

Toyota Yaris. Найкомпактніший автомобіль з перерахованих. Можна вибрати як варіант з п’ятьма дверима, так і з трьома. Машина оснащена безліччю опцій, якісною аудіосистемою і має дев’ять подушок безпеки.

Honda Fit.Чудовий місткий автомобіль, який підійде для великої родини. Витрата палива менше 6-ти літрів на пройдених 100 км. Автомобіль має бортовий комп’ютер і камеру заднього виду, а також додаткові опції.

Kia Forte. Автомобіль оснащений потужною аудіосистемою, якою можна керувати з рульового колеса. Встановлено обігрів дзеркал, кондиціонер і скло з сонцезахистом. Машина має чотирициліндровий двигун, потужність якого становить 150 к.с.

Джерело: News UA

Источник

Вверх